Melkvee

Standaard voerders: Voor de scherpste voerkosten hebben wij de standaard voeders van Fuite in ons assortiment. Deze voeders zijn een uitstekende aanvulling op een goed basis rantsoen. Het assortiment van standaard voeders bestaat uit een groot aantal scherp geprijsde brokken van eiwitarm tot eiwitrijk. Uitzonderlijk in dit assortiment is de a-seizoen, deze brok hebben wij namelijk altijd in de silo zitten en gezakt te liggen. De a-seizoen is de meest standaard brok en uiterst geschikt voor melkvee, maar kan ook prima gevoerd worden aan geiten. Kortom, de standaard voeders zijn uiterst scherp geprijsd en een uitstekende aanvulling op een goed basis rantsoen.

Pulpbrok: De pulpbrok die wij in ons assortiment hebben is inlandse pulpbrok. Dit is een enkelvoudig diervoeder dat afkomstig is uit de bietenverwerking. Het product bevat een negatief OEB (onbestendig eiwitbalans) en past uitstekend in een eiwitrijk rantsoen. Kortom, een uitstekende aanvulling van een eiwitrijk rantsoen en uitermate geschikt om een pensverzuring in de koe te voorkomen.

Actie-voeders: Voor een nog beter resultaat hebben wij de actie voeders van Fuite in ons assortiment. Dit mengvoer bevat veel stoffen die de penseiwit en de snel afbreekbare pensenergie optimaal in balans zullen brengen. Hierdoor zorgen deze voeders voor een extra stimulans aan de melkproductie in de koe. Daarnaast bevatten deze mengvoeders veel eiwit, dat zorgt voor een nog betere gezondheid voor de koe. Kortom, voor het betere resultaat en een hogere melkproductie zijn de actievoeders uiterst geschikt.

Productie-voeders: Voor de uiterste topprestatie hebben wij de productie voeders van Fuite in ons assortiment. Dit is het voer voor de maximale melkproductie, zonder dat het daarbij de gezondheid van koe aantast. De producten uit dit assortiment zijn allemaal zeer constant van samenstelling en zeer smakelijk, hierdoor zijn ze dus ook uiterst geschikt voor bedrijven met een melkrobot. Kortom, de productie voeders zijn uitstekend voor een maximale melkopbrengst en zorgen voor een uitstekende gezondheid van de koe.

Start- en correctie voeders: Voor koeien in de periode rond het afkalven, is er vaak sprake van een energietekort en een vitaminetekort. Om deze tekorten op te vullen hebben wij de start voeders van Fuite in ons assortiment. Deze voeders zitten vol met goede energie houdende natuurproducten. Ook zijn hieraan veel vitamines toegevoegd. Simpelweg is zijn dit gewoon dé uitstekende mengvoerders in de periode rond het afkalven.

Voor het geval dat u een eiwitarm basisrantsoen voert hebben wij de correctie voeders van Fuite, die dit eiwittekort volledig corrigeren. De reden hiervoor is dat deze mengvoeders veel hoogwaardige eiwitbronnen bevatten, waaronder voornamelijk veel sojaschroot. Daarnaast zijn er bij bepaalde brokken ook nog verschillende vitaminen toegevoegd. Kortom, voor een eiwitarm basisrantsoen zijn de correctie voeders ideaal om dit eiwittekort op de vullen.