Paarden

Action Basic Extra

De Action Basic Extra is een brok die geschikt is voor paarden in de recreatie en in de lichte sport. Het aandeel spelt in de brok zorgt voor een goede darmprikkel en het aandeel biotine zorgt voor een glanzende vacht en gezonde hoeven. De Basic Extra heeft een lage energiewaarde en een zeer laag zetmeel- en suikergehalte. De brok is ontwikkeld uit gezonde, kwalitatieve grondstoffen die samengesteld zijn met een gunstige calcium/fosfor/magnesiumverhouding.

Action Super Vital

De Action Super Vital is een brok die is afgestemd op de specifieke behoefte van paarden waarvoor de noodzakelijke dagelijkse elementen van groot belang zijn. Dit zijn voornamelijk robuuste en koudbloedige paarden, oudere paarden en  paarden in een herstelperiode. Ook bij een lage krachtvoergift is de Super Vital een aanrader. De brok kenmerkt zicht door perfect uitgebalanceerde  gehaltes vitamines, mineralen en spoorelementen. Daarnaast is de brok samengesteld met granen, goed verteerbare celstoffen (sojahullen, luzerne, spelt) en is de brok havervrij.

Action Sport

De Action Sport is een brok die geschikt is voor paarden in alle disciplines van de paardensport. De Sport brok bestaat uit licht verteerbare granen, zoals maïs en gerst, in een evenwichtige samenstelling met een klein aandeel haver. Het gunstige magnesiumgehalte zorgt voor een goede spiercoördinatie en een gezond beendergestel. Het hoge gehalte vitamine E en selenium zorgt voor een goede spierconditie. Kortom, de Sport brok zorgt voor een soepel, energiek paard en draagt bij aan het bewegingsmechanisme van het paard.

Action Merrie-Veulen

De Action Merrie-Veulen  is een brok die geschikt is voor een drachtige en lacterende merrie en het veulen in de opfokperiode.  De juiste verhouding van koper, ijzer, zink en magnesium zorgt voor een extra ondersteuning van een sterk beendergestel van de opgroeiende veulen. Daarnaast stimuleert deze brok de melkgift van de merrie.

Classic Mix

Classic Mix is een havervrije muesli voor paarden in de recreatie en de lichte sport. De muesli bestaat uit een smakelijk mengsel van onder andere maisvlokken, gerst en luzerne.  Er is bij dit mengsel een juiste verhouding van trage en snelle energiebronnen ontwikkeld, waardoor deze optimaal benut worden.

Classic Fibre

Classic Fibre is een kruidige muesli die geschikt is voor paarden in alle disciplines. De muesli is licht verteerbaar door een samenstelling van gestevlokken, maisvlokken, erwtenvlokken, gedroogde luzerne, gedroogde wortelen en tarwezemelen.

Classic Mash Herbs

Classic Mash Herbs is een kruidenslobber die geschikt is bij een gebrek aan eetlust en ter ondersteuning van paarden in een herstelperiode. Daarnaast is de slobber ook zeer geschikt voor oudere paarden en voor paarden die een zware inspanning hebben geleverd. De slobber is samengesteld uit goed verteerbare grondstoffen en bevat veel vitamines, mineralen, spoorelementen en elektrolyt. Daarnaast zijn er natuurlijke kruiden en etherische oliën toegevoegd, wat een ontspannende werking heeft en verzachtend is voor de luchtwegen.